دنیای بی رحم

به وبلاگ من خوش آمدید نظر یادتون نره

:: بِـ ـهتَرینـ هـ ـا بَرایـِ هَـ مـ
:: دنیای عکس و مطالب خواندنی
:: ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان donyaye marmooz و آدرس donyayemarmooz.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





ورود اعضا:

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 12
بازدید هفته : 3
بازدید ماه : 102
بازدید کل : 1606
تعداد مطالب : 64
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1





کودکی که سالی پنج بار می میرد!

قلب را می توان یکی از مهمترین اعضای بدن انسان تلقی کرد. هر گونه توقف در فعالیت این عضو از بدن ما می تواند به مرگ انسان مواجه شود.
معمولا پس از کار افتادن قلب بدن انسان تنها زمان کمی برای دوباره فعال کردن آن وجود دارد. در شهر گلاسکو در کشور اسکاتلند پسری 3 ساله زندگی می کند که دچار سندرمی خاص است که باعث می شود قلب او ناگهان از کار بیافتد.

قلب " آرون " 3 ساله معمولا در هر حمله 7 دقیقه از کار می افتد و در این مدت اعضای خانواده وی که همگی برای کار با دستگاه شوک الکترونیکی آموزش دیدند وی را کمک می کنند. بیماری او که " سندرم مرگ ناگهانی " است در سه ماه گذشته باعث شده است تا قلب وی 3 مرتبه از کار بیافتد. پزشکان پیش بینی می کنند که احتمالا قلب این کودکان در هر سال 5 بار از کار خواهد افتاد.

مادر او در این باره می گوید: او به مانند یک کودک سالم و عادی است و همیشه دوست دارد بدود و تحرک داشته باشد. با وجود این که پزشکان توصیه کرده اند که از دویدن او جلوگیری کنیم اما نمی توانیم از این مسئله جلوگیری کنیم. آرون با وجود این مشکل به زندگی خود ادامه می دهد و روزها به کودکستانی در نزدیکی خانه خود می رود



:: موضوعات مرتبط: علمی، ،
نوشته شده توسط امیر در چهار شنبه 16 فروردين 1391

آیا تخمدانهای عامل نازایی رو میشناسید؟

                    آیا تخمدانهای عامل نازایی رو میشناسید؟

اختلال در كاركرد تخمدان عامل 40 درصد ناباروری زنان است

یك فوق تخصص و فلوشیب نازایی گفت: كاركرد نامناسب تخمدان، چسبندگی لوله رحم و اختلالات داخل فضای رحم از عوامل نازایی است و 40 درصد ناباروری در زنان اختلال در كاركرد تخمدان است.
زهراحیدر در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در مورد علل و عوامل نازایی در زنان اظهار داشت: نازایی در زنان به 3 دلیل عمده رخ می‌دهد كه كاركرد نامناسب تخمدان، چسبندگی لوله رحم و اختلالات داخل فضای رحم از این دلایل است.
وی اضافه كرد: یكی از برجسته‌ترین دلایل نازایی كه از كاركرد نامناسب تخمدان نشأت می‌گیرد بیماری pco است كه ما در عوام به آن تنبلی تخمدان می‌گوییم كه قاعدگی نامرتب، بالا رفتن هورمون‌های مردانه و سونوگرافی از وضعیت تخمدان به ما نشان می‌دهد كه فرد تنبلی تخمدان دارد یا خیر.

فوق تخصص و فلوشیب نازایی منشأ تنبلی تخمدان را بیشتر ژنتیك عنوان كرد و افزود: چیزی كه از نظر علمی به اثبات رسیده این است كه عواملی مانند مصرف غذاهای آماده (فست فود) كه مقدار زیادی نگهدارنده دارند یا چاقی و زندگی استرس زا در بروز این ژن تاثیر دارند ولی دلیل اصلی همان ژنتیك است.
حیدر اظهار داشت: البته روش زندگی در بروز این ژن بسیار موثر است چرا كه در برخی این ژن در حد قاعدگی نامرتب خود را نشان می‌دهد و در همان خانواده فرد تا سالها امكان بچه دار شدن را ندارد.
استادیار دانشگاه شهید بهشتی بهترین درمان برای تنبلی تخمدان را كاهش وزن در زنان و تغییر روش زندگی عنوان كرد و افزود: به این معنی كه فعالیت روزانه مناسب داشته و خود را از استرس دور نگه دارند.
حیدر علت 40 درصد ناباروری در زنان را اختلال در كاركرد تخمدان عنوان كرد و گفت: آمار دقیقی از میزان بروز این مسئله در كل كشور نداریم ولی ناباروری ناشی از اختلال كاركرد تخمدان در گیلان شایع‌تر از بقیه نقاط كشور است


:: موضوعات مرتبط: علمی، ،
نوشته شده توسط امیر در دو شنبه 10 بهمن 1390

عینک و رابطه آن با مشکلات عضلانی!!

عینک و رابطه آن با مشکلات عضلانی!!

                                          عینک و رابطه آن با مشکلات عضلانی!!
فرادی که دارای شغل های هستند که طولانی مدت در وضعیت ثابت و بدون حرکت هستند عضلات کتف، شانه و گردن آنها بیشتر دچار آسیب نقطه‌ای می

افرادی که دارای چشم های ضعیف هستند و عیوب انکساری اصلاح نشده دارند برای جبران دید، سر خود را به جلو نگاه می‌دارند و سر از تنه به سمت جلو کشیده می‌شود و فشار بر روی گردن زیاد شده و باعث سردرد می‌شود.

، نورالدین کریمی، رئیس دوازدهمین سمینار فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات گفت :این پدیده به ویژه با فعالیت‌هایی که نیازبه دید قوی تری دارد تشدید می‌شود و اثرات تخریبی بیشتری بر روی سر ایجاد می‌کند.

 


:: موضوعات مرتبط: علمی، ،
.:: ادامه ی مطلب ::.
نوشته شده توسط امیر در دو شنبه 10 بهمن 1390

دلیل گودی کمر چیست؟
دلیل گودی کمر چیست؟
دلیل گودی کمر چیست؟
شایع ترین علل قوس کمر در زنان

یك فیزیوتراپ یكی از عوامل قوس كمر در زنان را استفاده از كفش‌های پاشنه بلند عنوان كرد و افزود: استفاده از این كفشها سبب خم شدن زانو و به دنبال‌ آن ناحیه مفصل ران‌ها و افزایش قوس كمر می‌شود.

 

 



:: موضوعات مرتبط: علمی، ،
.:: ادامه ی مطلب ::.
نوشته شده توسط امیر در دو شنبه 10 بهمن 1390

چگونه احتمال ابتلا به سرماخوردگی را کاهش دهیم؟

اگر شما هم به آلرژی و حساسیت فصلی مبتلا هستید، حتما در فصول مختلف سال حتی علاوه بر زمستان که معمولا فصل سرماخوردگی است، دچار حالت‌های شبه آنفلوانزا و علائم سرماخوردگی می‌شوید.

پزشکان می‌گویند برای افرادی که به آلرژی مبتلا هستند، پایان یافتن فصل زمستان به معنی پایان دوره سرماخوردگی و آنفلوانزا نیست چون هر فاکتور آلرژی‌زا می‌تواند موجب بروز علائم این بیماریها در فرد مبتلا به حساسیت شود. اما متخصصان تاکید دارند که مراقبت از سینوس‌ها در طول سال به شما کمک می‌کند که در هر فصلی از سال، احساس بهتری داشته باشید. کارشناسان تاکید دارند که سلامت و بهداشت سینوس‌ها، اساس سلامت دستگاه تنفسی است.

بر همین اساس، در این مقاله چند دستورالعمل موثر و مفید برای کاهش التهاب سینوس‌ها حتی پس از ابتلا به آلرژی، سرماخوردگی یا آنفلوانزا ارائه شده است:

برای کاهش احتمال سرماخوردگی از تماس دست‌ها با بینی و صورت خود، حتی‌المقدور پرهیز کنید و به طور مداوم دست‌های خود را با آب گرم و صابون بشویید.

این کار به‌ویژه پس از قرار گرفتن در اماکن عمومی مثل فروشگاه‌ها، ایستگاه‌های اتوبوس و مترو، مدرسه و اداره، ضروری است.

با مشورت پزشک، واکسن آنفلوانزای فصلی را در زمان مناسب تزریق کنید.

اما اگر پس از واکسن دچار علائم آنفلوانزا شدید، با پزشک مشورت کرده و از داروی مناسب برای کاهش علائم استفاده کنید. همچنین توصیه می‌شود که احتمال ابتلا به آلرژی‌های فصلی را با محدود کردن تماس خود با مواد آلرژی‌زا و پرهیز از قرار گرفتن در معرض هوای حساسیت‌زا کاهش دهید.

برای این منظور، درها و پنجره‌ها را در طول ساعات صبح و قبل از ظهر ببندید چون در این ساعات میزان گرده‌های آلرژی‌زا در هوا به بالاترین حد می‌رسد.

 



:: موضوعات مرتبط: علمی، ،
نوشته شده توسط امیر در چهار شنبه 5 بهمن 1390

مطالب پیشین
صفحه قبل 1 صفحه بعد


Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by donyayemarmooz
Design By : wWw.Theme-Designer.Com